torsdag den 27. juni 2013

Lige der i midten

Første barn translokeret, eller hvad det nu hedder, fra den danske folkeskole med afgangsbevis, borgerlige ord med på vejen, stolte forældre og hele moletjavsen. Forunderligt og uvirkeligt og samtidig nærværende og lige her og nu.



Lige der midt i skolelederens ord om at livet består af en række valg, at det ikke altid går som vi regner med og at den indstilling vi møder livet og dets udfordringer er altafgørende for hvilket liv vi skaber og lever, lige der ved siden af min storetøs, der nervøst trippede efter at se sine eksamenskarakterer - lige der midt i alt det festlige, vemodige og naturlige, fandt jeg roen og den der varme følelse af at være på rette vej, af at mine piger er på rette vej og af, at vi skal huske på at nyde vejen, mens vi går på den.

Ferien lurer lige om hjørnet - og der skal vi gå på et par veje eller to. Sammen og hver for sig - og vi skal nyde vejen hele vejen. Det bliver dejligt - og jeg håber virkelig, at man kan strikke på den vej......

6 kommentarer:

  1. Dejligt - tillykke til Jer :-)))

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det Mette :-) Dejlig dag - dejlig tøs....

      Slet
  2. Stort tillykke. Og lige der bag computeren fik jeg en klump i halsen... Fællessang: Danmark nu blunder den lyse nat. Uh, hvor har den været sunget med glæde, forventning, stolthed, frygt, rørelse... Det er stort at være forældre.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er en smuk sang - og det var en stor dag :-)Det der forældreskab kan godt give en del klumper i halsen :-9

      Slet
  3. Nyd ferien søde Mie :) .. Og pøj pøj med med dejlige mærkater - strik - hækl - og andre dejlige sager og med pigerne
    Knus

    SvarSlet
  4. Tusind tak Marianne - og det bliver en dejlig ferie med alt, hvad en sådan skal indeholde - ønsker også dig en god en af slagsen :-) Knus

    SvarSlet